Praktijkeigenaar en Tandarts Maarten van Dijk doet mee met Kaal voor Kanker!

Praktijkeigenaar en Tandarts Maarten van Dijk doet mee met Kaal voor Kanker!

Wellicht is het u niet ontgaan. Ook dit jaar zamelt het Mondial College uit Nijmegen geld in voor KiKa.

Dit was al te zien in het filmpje op https://www.facebook.com/KaalVoorKanker/ waarin vele BN’ers hun steun uitspreken.

Wat doet KiKa?

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Hun doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Een groot aantal leerlingen van het Mondial College laat op 30 mei hun hoofd kaal scheren en hiervoor laten zij zich sponsoren. Hiervoor kan men een donatie doen via een speciaal gemaakte Facebook pagina.

Aangezien een zeer goede vriend van mij de coördinator is van dit fantastische initiatief en ik deze stichting een zeer warm hart toedraag, heb ik besloten ook deel te nemen aan deze actie. Ook ik laat mijn hoofd kaal scheren op 30 mei. Voorwaarde is natuurlijk wel dat er voldoende geld opgehaald gaat worden! Doel is (minimaal, meer mag altijd voor dit fantastische doel):  € 1000,-.

Meedoen kan als volgt: Ga naar de Facebook pagina van het Mondial College

https://www.facebook.com/KaalVoorKanker/app/112307775567846/

Vul in: Maarten Ravelijn Tandartsen en doneer!

Hopelijk bent u net zo enthousiast als ik en kan ik rekenen op uw steun. Dan scheer ook ik mijn hoofd kaal op 30 mei aanstaande! Foto’s/filmpjes verschijnen dan op  de Facebook pagina  van Ravelijn Tandartsen.

Bedankt voor uw hulp!

Hartelijke groet,

Maarten van Dijk

Share:
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x