Cosmetische tandheelkunde

COSMETISCHE TANDHEELKUNDE

Wat is cosmetische tandheelkunde?

Iedereen wil graag een stralende glimlach. Het geeft niet alleen uzelf een prettiger gevoel, het is zowel in het privéleven als op het werk steeds vaker een sleutel tot succes. Het gebit bepaalt in hoge mate wat we uitstralen. Bovendien geeft een verzorgd en mooi gebit zelfvertrouwen. Hier speelt met name de samenhang van het gebit in combinatie met de rest van het gezicht een grote rol.

Tanden bleken, facings en meer

Cosmetische tandheelkunde (of esthetische tandheelkunde) is een vakgebied binnen de tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid wordt.  Er wordt gebruik gemaakt van tandkleurige vulmaterialen, kronen en facings waarmee verbeteringen in vorm, stand en kleur van de tanden en kiezen kunnen worden gemaakt. Ook het bleken van verkleurde tanden en kiezen valt onder cosmetische tandheelkunde.

Een stralende lach

Enkele tandartsen binnen ons centrum hebben zich toegelegd op deze esthetische tandheelkunde. Zij hebben veel kennis en kunde in huis en zoeken graag samen met u naar die stralende mond met tanden welke geheel in harmonie is met uw persoonlijkheid. Daarbij wordt goed geluisterd naar uw wensen. Behalve de meest actuele kennis beschikken zij ook over de modernste technieken en materialen om tot een maximum resultaat te komen.

Mogelijkheden

U kunt bij ons onder meer terecht voor:

– het bleken van uw tanden,

– het corrigeren van scheve, beschadigde of korte tanden,

– het plaatsen van volledig keramische kronen in de kleur van uw gebit. 

Meer weten over cosmetische tandheelkunde? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag alle informatie.