Onze werkwijze

Onze Werkwijze

We maken altijd eerst een plan

Bij de eerste afspraak stellen we samen met u een plan op. Hoe gaan we werken aan een gezond gebit? Wat kunnen wij doen en wat kunt u doen? In voeding, in poetsen, etcetera. Dit plan checken we steeds met elkaar. Zo zorgen we dat we problemen zoveel mogelijk voorkomen.

Vooral preventief behandelen

Wij hechten dus veel belang aan preventieve tandheelkunde. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen. Afspraken bij de mondhygiënist of preventie-assistent dragen daar aan bij. Vaak kunt u deze combineren met de halfjaarlijkse controle. De tandarts inspecteert de mond op afwijkingen en de preventie-assistent of mondhygiënist zorgt voor de gebitsreiniging en het bijsturen van de mondhygiëne. Zo kost het u nauwelijks extra tijd en uiteindelijk leiden deze extra inspanningen tot minder problemen (gaatjes, tandvleesontstekingen). Bovendien bespaart het u aanzienlijke tandartskosten.

Hoge kwaliteit en hygiëne

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en hygiëne binnen onze praktijk. U kunt altijd rekenen op een veilige, schone en prettige omgeving. We voeren onze behandelingen uiterst nauwkeurig uit en werken volgens de modernste richtlijnen. Onze instrumenten en apparatuur voldoen aan de hoogste eisen. Daarbij gebruiken we meestal de nieuwste apparatuur en materialen die beschikbaar zijn.

Bang voor de tandarts?

Niet nodig! Wij zijn gespecialiseerd in tandartsangst. We hebben veel ervaring en weten goed hoe we je gerust kunnen stellen. Lees hier meer over op onze pagina ‘Tandartsangst’

Dit beloven wij altijd:

- Pijnvrij Behandelen

- Duidelijk uitleggen wat we gaan doen

- Ruim de tijd nemen; er is geen haast

- U de controle geven: hand omhoog is stoppen, altijd!

Schrijf je nu in bij onze praktijk