Grave

De geschiedenis van Grave begint in de 12e eeuw. De heren van Cuijk bouwen een kasteel aan de monding van de Raam en langs de Maas, op de enige plek in het Land van Cuijk waar deze rivier een gunstige aanlegplaats biedt. Rondom de nieuwe burcht ontstond, mogelijk al rond 1140, een nederzetting, die Grave ging heten en later zou uitgroeien tot vestingstad en hoofdstad van ‘den Lande van Cuyk”.

Wit-gele kruisgebouw

Op de afbeelding is het wit-gele kruisgebouw te zien. Het gebouw heeft een ‘zorg’ karakter. Voor de verbouwing heeft het gebouw dienst gedaan als consultatiebureau.

Praktijkeigenaren Johan Oost en Maarten van Dijk hebben momenteel ook een tandartspraktijk in Beuningen. Waarom een praktijk in Grave? “Een diep gekoesterde wens is altijd gebleven om in Grave een algemene tandartspraktijk te starten waar de hele familie welkom is”. Maarten heeft een sterke binding met Grave. Hij heeft er jarenlang gewoond met zijn gezin en ondanks dat hij verhuisd is naar een dorp verderop blijft Maarten en zijn gezin sterk verbonden met het verenigingsleven van Grave.

Onze Visie

Ravelijn Tandartsen is een tandartsenpraktijk voor de hele familie.

We werken volgens de modernste richtlijnen en met de nieuwste apparatuur en materialen. We bieden bijna alle facetten van de tandheelkunde zoals implantologie, kindertandheelkunde, parodontologie, cosmetische tandheelkunde, endodontologie en vooral preventieve tandheelkunde. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Schrijf je nu in bij onze praktijk